marți, 13 martie 2012

S-a decis soarta scolilor si a gradinitelor din Timis: consilierii au spus “NU” comasarii

stirileprotv.ro Alesii locali s-au intalnit astazi in sedinta extraordinara, pentru a discuta din nou problema reorganizarii scolare.

 

Acestia au votat in majoritate impotriva adoptarii proiectului de hotarare de Consiliu Local prin care aproximativ 60 de scoli si gradinite din Timisoara urmau sa intre in proces de reorganizare. Problema cea mai mare o iscase comasarea Grupului Scolar de Posta si Telecomunicatii cu fostul CFR. Si astazi, cei care au militat atat de mult impotriva comasarii au fost prezenti, si s-au aratat bulversati de decizia alesilor locali, declarand ca nu stiu ce se va intampla in continuare.

 

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis s-au aratat nemultumiti de decizia de astazi, iar vina se arunca dintr-o parte in alta, intre Inspectoratul Scolar Judetean si alesii locali. “Orasul nostru este singurul din tara care nu a adoptat o reorganizare scolara. Nu avem nici cea mai mica idee ce va urma in continuare”, a declarat Francisc Halasz, inspector scolar adjunct. Primarul Timisoarei, cel care propusese proiectul de hotarare, s-a declarat surprins de decizia consilierilor locali. “Este o situatie fara raspuns. Nu stim nici noi ce se va intampla”, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu