joi, 1 martie 2012

Cauți un costum de carnaval? Intră pe www.cufarulfermecat.ro

Magazinul online Cufărul Fermecat îÈ›i oferă o gamă variată de costume de carnaval, costume serbare, È™i orice accesorii legate de petrecerile tematice. De la cele mai cuminÈ›i costume la cele mai trăznite idei, oferta propusă de acest magazin este una care garantează mulÈ›umirea chiar È™i a celor mai pretenÈ›ioÈ™i clienÈ›i. Iar cum de multe ori aceÈ™tia sunt cei mai mici dintre noi, magazinul are pregătite pentru copii cele mai frumoase È™i mai fanteziste costume de serbare.

Idei de costumații pentru copii

În Cufărul fermecat, copii îÈ™i pot împlini visele de a fi piraÈ›i, prinÈ›ese, sau mari aventurieri È™i eroi gata să transforme lumea È™i să salveze ziua. costumele pentru băieÈ›ei includ o diversitate de personaje ce pot fi întruchipate. Dacă piticul tău e fascinat de poveÈ™tile arabe È™i nu-È™i imaginează nimic mai frumos decât să poată zbura pe un covor magic, atunci poÈ›i să-i faci cadou un costum Ali Baba, cu pălărioara inclusă. Sau poate preferă Epoca de Piatră È™i e mare fan al lui Fred Flinestone, ori îi plac mai mult erii moderni cu gadgeturi cool. Oricare ar fi cazul, Cufărul fermecat îÈ›i oferă costume de serbare care îl vor transforma pe copilul tău în cel mai simpatic erou È™i cel mai fericit dintre membrii familiei tale.

Dar nu numai băieÈ›eii primesc superputeri gratuite alături de costumele noastre. Și fetiÈ›elor le-am pregătit cele mai gingaÈ™e costume de serbare. Mica ta prinÈ›esă – oricine ar fi ea, È™i sunt multe posibilități: Albă ca Zăpada, Barbie, Alice în È›ara minunilor, Cenușăreasa, Cleopatra, sau chiar Șeherazada - va fi încântată să facă piruete în noul ei costum de serbare È™i, mai ales, de joacă.

Dacă fericirea copiilor se află cel mai mult în imaginaÈ›ia lor, magazinul Cufărul Fermecat este intrarea spre o lume magică din care nu vor mai vrea să iasă. Mica Sirenă, Pocahontas, îngeraÈ™ii, animăluÈ›ele amuzante, ScufiÈ›a roÈ™ie, Zânele – oricare ar fi alegerea fetiÈ›ei tale, se îmbină cu fantezia celor mai mici dintre aventurierii noÈ™tri – pe rând piraÈ›i, astronauÈ›i, clovni, Harry Potter, Batman, Pinochio, sau Peter Pan. Copilul tău îÈ™i poate alege din sutele de costume de serbare care  se află în oferta site-ului nostru, È™i care pot fi închiriate sau achiziÈ›ionate la preÈ›uri accesibile.

costume de carnaval pentru cei mari

Nu numai cei mici beneficiază de serviciile noastre. Pentru că sunt tot mai în trend petrecerile tematice, www.cufarulfermecat.ro oferă de asemenea o bogată selecÈ›ie de costume de carnaval care te vor face vedetă serii È™i îÈ›i vor asigura o seară de distracÈ›ie deplină cu prietenii È™i colegii. Oferta noastră cuprinde toate stilurile imaginabile, de la costume provocatoare la unele mai conservatoare sau inedite, în funcÈ›ie de preferinÈ›ele fiecărui client. costume de balerină, asistentă medicală, Kat-woman, Betty Boop, gheișă È™i multe altele se pot găsi la secÈ›iunea de costume pentru femei. BărbaÈ›ii pot alege È™i ei între costume de Cowboy, cupidon, costume de doctor, de elf, avatar È™i tot ce mai poate cuprinde imaginaÈ›ia. Toate modelele pot fi vizualizate pe site-ul www.cufarulfermecat.ro, unde veÈ›i găsi È™i toate informaÈ›iile necesare privind inchierierea È™i achiziÈ›ionarea costumelor de carnaval.


inchiriere costume, costume femei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu