marți, 3 aprilie 2012

Scenariu macabru pe sosea. Trei persoane au decedat

Un tir care a intrat cu viteza intr-o curba s-a rasturnat din cauza greutatii, lovind in cadere un stalp de iluminat si acrosand un barbat care se pregatea sa plece din statia de microbuz spre casa.

Omul, care isi condusese fiica si nepotelul, n-a avut nicio sansa. Soferul autotrenului si pasagerul din dreapta au pierit si ei in impact.

Cativa localnici din Ardud au inceput sa isi puna semne de intrebare cand au vazut ca nu mai au curent electric si au iesit in strada sa afle ce s-a intamplat. Atunci au vazut scena de cosmar – TIR-ul rasturnat pe o parte si zeci de aragazuri imprastiate peste tot. Cei doi barbati din cabina nu mai miscau, iar un altul zacea intins pe trotuar, printre firele de inalta tensiune.

Soferul de TIR, in varsta de 25 de ani, si prietenul lui, de 31 de ani, care statea in dreapta, au murit pe loc. Amandoi erau din localitate. Se intorceau de la Satu Mare, de unde incarcasera marfa, iar in aceasta dimineata urmau sa plece in cursa.

Soarta a fost la fel de cruda si cu barbatul de 64 de ani. Isi condusese la microbuz fiica si nepotelul, care venisera in vizita. N-a mai apucat sa ajunga acasa, pentru ca autotrenul l-a lovit, iar firele electrice au cazut peste el.

De teama sa nu fie si el ranit cand a vazut ca soferul TIR-ului pierde controlul, un tanar de 21 de ani, aflat in apropiere, a sarit iute un gard si s-a lovit la un picior. A ramas in grija medicilor, dar starea lui nu este grava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu