luni, 2 aprilie 2012

Gazul ucigas a luat o viata in orasul Cisnadie

Un barbat de 60 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, iar proprietara casei, la care locuia cu chirie, este in stare foarte grava la spital.

Femeia abia mai respira cand a gasit-o un vecin, ingrijorat ca nu mai stia nimic de ea. Vecinii nu ii mai vazusera pe cei doi de sambata. Aseara, unul dintre ei s-a dus sa vada ce se intampla. S-a uitat pe un geam si i-a zarit pe batrana si pe chirias in bucatarie. Aveau nevoie de ajutor si omul a intrat in casa prin pod.

Barbatul in varsta de 60 de ani nu mai respira. Batrana a primit insa ajutor de la echipajul SMURD si este acum in grija medicilor. „Am gasit o persoana decedata prin intoxicare cu gaze si monoxid de carbon si alta in coma, care dupa oxigenoterapie si-a revenit si am transportat-o la spitalul de urgenta”, a explicat Cezar Bologa, medic SMURD Sibiu.

Barbatul venise in Cisnadie in urma cu 6 luni si de atunci locuia cu chirie la batrana. Aceasta nu are copii, doar o nepoata stabilita in Germania. si singurii care ii mai purtau de grija erau vecinii.

Politistii si cei de la firma de distributie a gazului fac investigatii pentru a descoperi cauza tragediei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu