vineri, 6 aprilie 2012

Cartea care ne avertizeaza ca Apocalipsa a inceput deja. "Antihristul se afla printre noi"

stirileprotv.ro Cum zvonurile privind sfarsitul lumii sunt la ordinea zilei in anul 2012, o noua ipoteza sugereaza ca Apocalipsa este foarte aproape, iar Antihristul se afla deja printre noi.

Jeanne Roberts, autoarea cartii “Ce spun Scripturile despre ultimele zile?”( “What Do the Scriptures Say About the Last Days?”) sustine ca numai Biblia poate oferi adevarul despre ultimele zile ale omenirii.

Ea spune ca acum crestinii au devenit apatici si nu mai cred in avertismentele transmise de scrierile sfinte despre Apocalipsa si intoarcerea lui Iisus.

El este noul Nostradamus! Uite ce previziuni extraordinare a facut un pusti de 12 ani

“Ei nu-si dau seama ca multe semne care preced a doua venire a lui Hristos au avut loc deja. Multi ignora si perioada de razboaie si framantari, care se spune ca anunta acesta intoarcere”, spune Jeanne.

Ea precizeaza ca nu interpreteaza in vreun fel propriu Biblia, pentru ca toate argumentele ipotezei sale sunt scrise in Scriptura. Cartea ei este menita numai sa puncteze aceste semnale, cu citate din Biblie, scrie Chron.com.

Pe langa inmultirea razboaielor si a catastrofelor naturale (cutremure, tsunami), site-ul crestinortodox.ro puncteaza cateva semne care preced Apocalipsa: desfranarea si aparitia de vindecatori si profeti mincinosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu