miercuri, 29 februarie 2012

Victor Ponta: SUA sunt interesate de viitorii presedinti. Traian Basescu e deja fostul presedinte

Copresedintele USL a vorbit la B1 TV despre vizita efectuata in SUA spunand ca a avut intalnirile dorite si ca semnalele primite sunt ca Statele unite sunt interesate de viitorul politicii romanesti, "Traian Basescu reprezentand trecutul". Acesta ii cere premierului Ungureanu sa aiba atitudine si sa semneze el Tratatul fiscal si nu presedintele Basescu.

"Cand voi fi premier eu voi merge la intalnirile care tin de postul meu. Am stabilit clar cu Crin Antonescu ca fiecare se va ocupa de ce-i revine ca se ne facem treaba cat mai bine", sustine Ponta.

Acesta si-a reafirmat intentia de a-i da afara pe parlamentarii pesedisti din partid daca nu-si doneaza salariile pe perioada grevei parlamentare.

"S-ar putea insa ca PDL sa aiba mai mult de pierdut fiindca oamenii se vor intreba de ce blocheaza ei parlamentul numai fiindca refuza sa o inlocuiasca pe Roberta Anastase din fruntea Camerei", mai spune liderul PSD in opinia caruia cei mai nocivi oameni pentru USL sunt: Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase si Traian Basescu. "Doua au plecat. Mai raman doua si speram sa le inlaturam si pe acestea", a completat Ponta.

Meryl Streep, cea mai nominalizata actrita din istorie, a castigat din nou Oscarul dupa 30 de ani

stirileprotv.ro Meryl Streep a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea lui Margaret Thatcher, in The Iron Lady, duminica, la cea de-a 84-a gala de decernare a acestor distinctii.

"Nu se poate. Cand mi-ati strigat numele imi venea sa zic: 'Hai ma, nu iar'", a glumit pe scena Meryl Streep, nominalizata pana in prezent de 17 ori la premiile Oscar si cu trei trofee ale Academiei americane in plamares.



Doamna de fier a filmului! Cum arata Meryl Streep ultima data cand lua Oscarul, acum 30 de ani

 

Este cel de-al treilea Oscar al lui Meryl Streep, dupa cele care i-au recompensat prestatiile din "Kramer contra Kramer", in 1979, si "Alegerea Sophiei”, in 1982.

Streep are, in total, 17 nominalizari la Oscar. Cu filme precum "Vanatorul de cerbi", "Podurile din Madison County" sau "Julie si Julia", Meryl Steep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.

La acesta categorie au mai fost nominalizate Glenn Close ("Albert Nobbs"), Rooney Mara ("The Girl With the Dragon Tattoo"), Viola Davis ("The Help") si Michelle Williams ("My Week with Marilyn").

Cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar a avut loc duminica seara, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles (fostul Kodak Theatre).

Anul trecut, Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal a revenit actritei Natalie Portman pentru prestatia din "Lebada neagra/ Black Swan".

Oscaruri 2012: Cel mai bun film strain: A Separation: Asghar Farhadi (Iran)

Cel mai bun film a fost desemnat filmul iranian A Separation: Asghar Farhadi. Premiul de "cea mai buna actrita intr-un rol secundar" merge la Octavia Spencer - "The Help", in timp ce Christopher Plummer in "Beginners"este considerat cel maibun actor intr-un rol secundar.


Cel mai bun film strain

  • Bullhead: Michael R. Roskam (Belgia)
  • Footnote: Joseph Cedar (Israel)
  • In Darkness: Agnieszka Holland (Polonia)
  • Monsieur Lazhar: Philippe Falardeau (Canada)
  • A Separation: Asghar Farhadi (Iran)

Castigator: A Separation: Asghar Farhadi (Iran)


Urmareste LIVE TEXT care sunt castigatorii Premiilor Oscar 2012: